DENİZLİ / BAKLAN - Limak Hüsamettin Tuyji Anadolu Lisesi

Limak Hüsamettin Tuyji Anadolu Lisesi

GÜRLÜK MAH. LİSE CAD. NO 17 BAKLAN / DENİZLİ
Vizyon
Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek yükseköğrenime hazırlamak;Üniversitelerimizin bütün bölümlerini en iyi derecelerle kazanabilecek ve eğitimini iyi bir şekilde sürdürebilecek alt yapıya sahip öğrenciler yetiştirmek
Misyon
Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı „Yaradan‟dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
Öğretmen :-
TAŞIMA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Baklan ilçe merkezinde bulunmaktadır. Denizli il merkezine uzaklık 60 km.dir.